8.000 EURO SUBSIDIE OP NIEUWE LNG TRUCK!

Geplaatst op

10/10/2016

Categorie

Nieuwsberichten

De provincie Gelderland geeft 8.000 euro subsidie per nieuw LNG voertuig dat wordt aangeschaft. In totaal heeft de provincie 350.000 euro gereserveerd voor de regeling. Met een maximum van zeven voertuigen per aanvrager kan het voordeel dus oplopen tot 56.000 euro!

Schoner en duurzamer transport

De provincie Gelderland maakt zich hard voor het schoner en duurzamer maken van het transport over de weg in Gelderland. Eén van de thema’s die dit doel moet ondersteunen, is de toename van het gebruik van LNG en LBM (bio-LNG). Deze schonere brandstof draagt bij aan het versterken en behouden van de provincie als distributieknooppunt en logistieke hotspot.

Daarnaast werkt de provincie aan de uitbreiding van het aantal LNG-vulpunten in Gelderland. Het huidige LNG-station van Rolande in Geldermalsen is al een half jaar geopend en wordt door steeds meer transportbedrijven ingepland in hun route. Uiteraard is dat prachtig nieuws voor de verduurzaming van ons land.

De provinciale subsidie komt boven op de fiscale MIA regeling en hiermee wordt de business case voor een LNG truck nog sneller positief. Wilt u weten wat uw voordelen zijn voor het rijden op LNG of wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact met ons op via 0183-583 446 of via info@rolandelng.nl