Opwegnaarzero
emissiemetonzeapp

Ontvang updates over onze Bio-LNG stations

  • ✓ Plan je route
  • ✓ Ontvang push notificaties wanneer een station in storing of onderhoud is  
  • ✓ Ontvang het laatste nieuws
  • ✓ Bekijk met welke tankpas je kan tanken
  • ✓ Bekijk de instructie om veilig Bio-LNG te tanken

Rolande frontrunner in clean fuel

Service, bereikbaarheid en gemak zijn van belang op onze Bio-LNG tankstations. Met de Rolande app vind je alle informatie die je nodig hebt om snel op weg te kunnen op 1 plek. Blijf op de hoogte en ontvang een pushbericht wanneer een station in storing of onderhoud is.  Plan daarnaast eenvoudig je route naar een Rolande station en bekijk met welke tankpassen je kan tanken. Via je eigen profiel selecteer je makkelijk  de stations waarvan jij up-to-date informatie wil ontvangen.

plan your route

Plan je route

Plan eenvoudig jouw route naar een van onze tankstations bij je in de buurt. Het Rolande-netwerk bestaat uit Rolande tankstations en het netwerk van LNG-tankstations van onze partners.

stay informed

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de status van een station. Is een station buiten werking of in onderhoud? Dan ontvang je direct een pushmelding.

the latest news

Laatste nieuws

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er een nieuw station open is of er speciale acties zijn? Je leest het bij Nieuws.

Which fuel card

Welke tankpas?

Op het Rolande tankstations heb je een tankpas nodig om te kunnen tanken. Naast de gratis Rolande tankpas is het ook mogelijk om met andere tankpassen te tanken. Bekijk eenvoudig per station met welke tankpas je kan tanken.

tank instruction

Tank instructie

Om veilig LNG te tanken heb je als chauffeur de mogelijkheid gehad om via je werkgever een training te volgen. In onze app vind je de basis stappen die nodig zijn om LNG te tanken. Is dit niet voldoende of wil je je kennis up-to-date houden? Neem dan contact met ons op.

Download the app

Ga vandaag nog op weg naar zero emissie. Installeer de Rolande app op je telefoon door hieronder op je app store te klikken.

Get it on Google Play Download on the app store

FAQs

Waarom heeft Rolande een app gemaakt?

Wij vinden service en goede communicatie met chauffeurs belangrijk. In de Rolande app vind je alle informatie die je nodig hebt om snel op weg te kunnen op 1 plek.

Waar kan ik de Rolande-app downloaden?

 Download de app eenvoudig in de Google Play Store op je Android-telefoon of -tablet. Heb je een iPhone of iPad, dan vind je de Rolande App in de Apple App Store.

Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

Wanneer je een account aanmaakt blijf je op de hoogte van relevant nieuws en je ontvangt een push up melding van stations naar keuze wanneer een station in storing is.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

In de app vind je bij profiel een optie om je gegevens te wijzigen.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wanneer je jezelf registreert slaan wij de gebruikersnaam, het e-mailadres, het wachtwoord en de push filters op in onze database. Deze gegevens zijn beveiligd en worden alleen gebruikt ten behoeve van de app.

Ik wil graag een tip geven of probleem melden over de app

Dat kan! We willen graag onze app blijven ontwikkelen en verbeteren. Stuur een mail naar communicatie@rolande.nl.