Groenertransportisessentieelvooreenschonerewereld

Duurzame Brandstof

De transportmarkt is in verandering. We weten dat transport groener kan en moet. Diesel wordt na 100 jaar steeds meer vervangen door alternatieve, schonere brandstoffen.

bio-lng

Bio-LNG

Bio-LNG is een 100% biologische duurzame brandstof geproduceerd uit gecertificeerde afvalstromen zoals organisch huishoudelijk afval, slib, mest of landbouwafval. Met Bio-LNG kan een CO2-reductie gerealiseerd worden van wel 100%!

lng

LNG

LNG is vloeibaar gemaakt aardgas, dat een extreem lage temperatuur heeft. Hierdoor wordt het volume van aardgas 600 keer kleiner en is het uitermate geschikt als transportbrandstof.  Met LNG rijd je schoner, stiller en goedkoper zonder voordelen van een reguliere truck te verliezen.

Rolande tankpas

HVO

HVO is een duurzaam alternatief voor diesel: het is fossielvrij én bespaart tot 90% CO2 ten opzichte van reguliere diesel. Je tankt HVO op tientallen locaties in Nederland. Gewoon in je dieseltruck en met je tankpas van Rolande.

CNG+

Rolande levert het meest hoogwaardige CNG van Nederland. Wat dat betekent? Met CNG+ van Rolande kom je tot wel 20% verder!

Prijzen

Elke dag de actuele brandstofprijzen van Bio-LNG, LNG, HVO en CNG+ bij Rolande.

Naast duurzame brandstof is LNG ook een goedkopere brandstof
Gratis tankpas om duurzame brandstof bio-LNG te tanken

Tankpas

Om LNG, Bio-LNG of CNG te kunnen tanken bij Rolande heb je de gratis Rolande tankpas nodig. Onze tankpas is ook geldig bij een groot aantal LNG- en HVO tankstations van andere aanbieders. Zorgeloos tanken met 1 pas!

Tankinstructie Bio-LNG

De Nederlandse regelgeving rondom het opleiden van Bio-LNG-chauffeurs is gewijzigd. De werkgever van de chauffeur is verantwoordelijk voor het veilig tanken van Bio-LNG. Omdat wij de veiligheid in en op het station erg belangrijk vinden, denken wij graag met je mee. We organiseren Rolande-dagen op onze tankstations, bieden training op maat aan én we werken hard aan onze verbeterde online tanktraining.

Rolande refueling instructions

Vragen over wat LNG of Bio-LNG voor jou kan betekenen?