Groener transport is essentieel voor een schonere wereld

Duurzame Brandstof

De transportmarkt is in verandering. We weten dat transport groener kan en moet. Diesel wordt na 100 jaar steeds meer vervangen door alternatieve, schonere brandstoffen. We zien LNG als de brandstof die nodig is om de weg vrij te maken voor de duurzame brandstof Bio-LNG.

bio-lng

Bio-LNG

Bio-LNG is een 100% biologische duurzame brandstof geproduceerd uit gecertificeerde afvalstromen zoals organisch huishoudelijk afval, slib, mest of landbouwafval. Met Bio-LNG kan een CO2-reductie gerealiseerd worden van wel 100%!

lng

LNG

LNG is vloeibaar gemaakt aardgas, dat een extreem lage temperatuur heeft. Hierdoor wordt het volume van aardgas 600 keer kleiner en is het uitermate geschikt als transportbrandstof.  Met LNG rijd je schoner, stiller en goedkoper zonder voordelen van een reguliere truck te verliezen.

CNG+

Rolande levert het meest hoogwaardige CNG van Nederland. Wat dat betekent? Met CNG+ van Rolande kom je tot wel 20% verder!

Naast duurzame brandstof is LNG ook een goedkopere brandstof

Prijzen

Elke dag de actuele brandstofprijzen van CNG en LNG bij Rolande in Nederland.

Gratis tankpas om duurzame brandstof bio-LNG te tanken

Tankpas

Om LNG, Bio-LNG of CNG te kunnen tanken bij Rolande heb je de gratis Rolande tankpas nodig. Onze tankpas is ook geldig bij een groot aantal LNG-stations van andere aanbieders. Zorgeloos LNG tanken met 1 pas!

tankinstructie

Tankinstructie

Het volgen van een tankinstructie is verplicht in Europa. Dat kan op afspraak of via onze online training. In Nederland is een fysieke tankinstructie verplicht. Na het behalen van het certificaat kan de chauffeur veilig en zelfstandig tanken.

Vragen over wat LNG of Bio-LNG voor jou kan betekenen?