Nieuw Rolande LNG en CNG+ station op Goeree-Overflakkee geopend

Geplaatst op

26/11/2018

Categorie

Nieuwsberichten

Maandag 26 november hebben we in Oude-Tonge een nieuw Rolande LNG station geopend. Hiermee is ons Rolande LNG netwerk uitgebreid naar dertien stations, met een mooie spreiding over heel Nederland. Ons nieuwe tankstation bevindt zich op Goeree-Overflakkee in Oude-Tonge, aan het kruispunt van de N59 en N215. Op deze locatie kan zowel LNG als CNG+ getankt worden.

Innovatief

Rolande blijft onverminderd investeren in de ontwikkeling van haar LNG netwerk en LNG stations.  Zo zijn wij in het bijzonder trots het innovatieve karakter van dit nieuwe tankstation. Onze klanten kunnen nu namelijk nog efficiënter tanken, omdat wij, door deze vernieuwingen de tijd om voor te koelen en te vullen verder hebben weten te reduceren.

Samenwerking

Het station is het resultaat van een samenwerking tussen Rolande uit Tilburg en Van Kessel Olie uit Milheeze. Oude-Tonge is daarmee het 2de LNG en CNG tankstation dat door beide Brabantse bedrijven gezamenlijk wordt geëxploiteerd en maakt deel uit van het Greenpoint multifuel tankstation van Van Kessel Olie.