Rolande gaat verhuizen!

Geplaatst op

02/02/2021

Categorie

Nieuwsberichten, Persberichten

Vanaf 1 februari verhuist Rolande naar een nieuw kantoor in Tilburg.  Met de verhuizing zet Rolande een volgende stap in duurzaamheid en groeiambitie. Het nieuwe kantoor bevindt zich in ‘The Rise’ op bedrijventerrein ’T Laar.

Jolon van der Schuit, CEO: “Deze nieuwe inspirerende plek biedt ruimte voor de geplande groei. Het is ruim, duurzaam en heeft een gunstige ligging direct aan de A58 (afslag 11). Een fijne plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan een betere wereld.”

Naast ruime werkplekken, een fijne huiskamer en een Rolande café heeft The Rise de beschikking over een hypermoderne fitness studio. Van der Schuit geeft aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om op alle vlakken stevig door te groeien: “We hebben als team een duidelijke stip op de horizon: al het wegtransport op een non-fossiele brandstof krijgen. Samen bouwen we aan de toekomst. We groeien, breiden ons netwerk uit en hebben grootse ambities. Bij Rolande zitten we bovenop ontwikkelingen en innovaties. En daar zijn we trots op. Deze nieuwe plek past uitstekend binnen onze plannen.”

Rolande is pionier en koploper op het gebied van de inzet van liquefied naturel gas (LNG). De focus ligt op het verduurzamen van het wegtransport om zo bij te dragen aan een schonere wereld. In de afgelopen jaren is ‘vloeibaar aardgas’ als duurzaam en betaalbaar alternatief op de kaart gezet. Rolande ontwikkelt, bouwt en exploiteert een eigen netwerk van (Bio-) LNG-tankstations in Europa. Inmiddels staat de teller op 18 stations.

Nieuw adres én nieuw telefoonnummer per 1 februari:

Rolande BV
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE TILBURG
+31 (0)85 081 33 00

We hopen je snel te ontmoeten in ons nieuwe kantoor!