Tanktraining

Tanktraining

De Nederlandse regelgeving rondom het opleiden van LNG-chauffeurs is gewijzigd. De werkgever van de chauffeur is verantwoordelijk voor het veilig tanken van LNG. Omdat wij de veiligheid in en op het station erg belangrijk vinden, denken wij graag met je mee. 

  • Rolande-dagen op onze stations: Waar moet je eigenlijk op letten als je (Bio)-LNG tankt? Tijdens de Rolande-dagen is er een tank-expert aanwezig die uitleg geeft over (Bio-)LNG, veilig tanken en over de installatie op het Rolande station. De vrachtwagenchauffeur kan al zijn/haar vragen stellen aan de tank-expert. Verder maken we er vooral een feestelijke dag van!
  • Let op: de chauffeur dient met een (Bio-)LNG truck en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (veiligheidsbril, speciale handschoenen, lange mouwen & broek en dichte schoenen) naar de locatie te komen. Als de chauffeur tijdens of na de uitleg van de tank-expert wilt tanken, dient hij/zij een tankpas mee te nemen die op het betreffende station wordt geaccepteerd. Natuurlijk blijft het station goed toegankelijk en zorgen wij ervoor dat chauffeurs die geen uitleg wensen, geen hinder ondervinden.
StationAdresDatumTijdstip
Dortmund (Duitsland)Hannöversche Straße 107, 44143 Dortmundn.t.b.n.t.b.
  • Volg een tanktraining op maat, helemaal afgestemd op jouw behoeften.  Heb jij eigen trainers en wil je een extra training of opfriscursus volgen? Ook dat kan. Vraag via onderstaande button een offerte aan. 

Heb je een vraag over een tanktraining? Bel ons via +31 (0)85 081 33 00 of mail naar info@rolande.nl

Online tankinstructie training Bio-LNG: under construction

Op dit moment werken we aan een verbeterde online tankinstructie training om ervoor te zorgen dat chauffeurs veilig en groen op weg kunnen.

Als je in de tussentijd benieuwd bent hoe je Bio-LNG tankt, bekijk dan deze vlog. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt. Van het aanbieden van je tankpas tot het bevestigen van de nozzle. Nadat je alles weer op zijn plaats hebt gezet, ben je snel weer op weg!