Tanktraining

De Nederlandse regelgeving rondom het opleiden van LNG-chauffeurs is gewijzigd. De werkgever van de chauffeur is verantwoordelijk voor het veilig tanken van LNG. Omdat wij de veiligheid in en op het station erg belangrijk vinden, denken wij graag met je mee. We organiseren Rolande-dagen op onze tankstations, bieden training op maat aan én we werken hard aan onze verbeterde online tanktraining.

Rolande-dag op ons station

Waar moet je eigenlijk op letten als je (Bio)-LNG tankt? Tijdens de Rolande-dagen is er een tank-expert aanwezig die uitleg geeft over (Bio-)LNG, veilig tanken en over de installatie op het Rolande station. De vrachtwagenchauffeur kan al zijn/haar vragen stellen aan de tank-expert. Verder maken we er vooral een feestelijke dag van!

Informatie voor de chauffeur: neem je (Bio-)LNG truck en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (veiligheidsbril, speciale handschoenen, lange mouwen & broek en dichte schoenen) mee naar de locatie. Wil je tijdens of na de uitleg van de tank-expert tanken, neem dan een tankpas mee die wordt geaccepteerd.

Wanneer is de Rolande-dag?

De Rolande-dagen worden op verschillende stations gepland. Zo is er altijd een station bij jou in de buurt!

StationAdresDatumTijdstip
Heteren (NL)Muskushouwsestraat 1b, 6666 MA HeterenVolgt laterVolgt later

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan!

Tanktraining op maat

Volg een tanktraining op maat, helemaal afgestemd op jouw behoeften.  Heb jij eigen trainers en wil je een extra training of opfriscursus volgen? Ook dat kan. Vraag een offerte op maat aan.  


Heb je een vraag over een tanktraining? Bel ons via +31 (0)85 081 33 00 of mail naar info@rolande.nl

Online tankinstructie training Bio-LNG:

Liever online een tankinstructie volgen? Dat kan ook! Via de website van NGVA kan je een online LNG tankinstructie volgen.

Bio-LNG tanken doe je zo

Ben jij benieuwd hoe je Bio-LNG tankt? In onze vlog leggen we het uit! Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt. Van het aanbieden van je tankpas tot het bevestigen van de nozzle. Nadat je alles weer op zijn plaats hebt gezet, ben je snel weer op weg!