Onzevideo's

Benieuwd naar onze video’s?

Bekijk hier alle video’s over onze activiteiten en mensen. In de reeks ‘The Green Way or No Way Talks – powered by Rolande’ gaan we in gesprek over Bio-LNG en de verduurzaming van transport.

Duurzaamheid en transport
In deze video geven Peter Leegstraten (Manager Transport Expertise Albert Heijn) en Mark van der Drift (CEO Cornelissen Transport) hun visie op duurzaamheid en transport. Hoe draagt Bio-LNG bij aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van Albert Heijn. Wat is hun visie op de toekomst van transport? En wat betekent de inzet van Bio-LNG voor Cornelissen, 1 van de grote transporteurs die het transport voor Albert Heijn verzorgen. Peter en Mark geven in een openhartig gesprek inzicht in de voor- en nadelen van Bio-LNG en geven hun visie op de ontwikkelingen in de markt.

Over Bio-LNG
In deze video gaan we in gesprek met Karin Jansen en Bouk van den Dungen (Rolande) over Bio-LNG. Een volledig biologische brandstof die gemaakt wordt uit (ISCC) gecertificeerde afvalstromen, zoals organisch huishoudelijk afval, mest, slib of landbouwafval. Bio-LNG is commercieel beschikbaar en helpt verladers en vervoerders om zwaar wegtransport duurzamer te maken. Met de inzet van Bio-LNG kan een reductie van de CO2-uitstoot van 99,8% gerealiseerd worden.

Visie Scania op LNG en Bio-LNG
In deze video gaan Hans Binnendijk (Product Manager Scania) en Nico van der Klugt (Press & Corporate Communications Officer Scania) in op de visie van Scania op LNG en Bio-LNG. Waarom ontwikkelen zij als 1 van de 3 truckmerken LNG-trucks? Hoe kijken zij naar deze veranderende markt en welke ontwikkelingen zien zij in de branche.

Toekomst van transport
In deze video geven Jolon van der Schuit (CEO Rolande) en Frans van der Harst (Managing Director Rotterdam Port Fund) hun visie op de toekomst van transport. Rolande investeert als pionier en marktleider al ruim 10 jaar in de verduurzaming van de transportmarkt door de focus op LNG en de ingezette transitie naar Bio-LNG. Rotterdam Port Fund is sinds 2019 als investeerder betrokken bij de realisatie van de expansie ambities van Rolande. De video gaat in op de ambitie van Rolande en de verduurzaming van transport en laat zien waarom Rotterdam Port Fund deze ontwikkeling zo belangrijk vindt dat ze als investeerder bij willen dragen.

Veranderingen binnen de transportbranche
Inmiddels rijden er vrachtwagens van IVECO op een Bio-LNG blend. IVECO is 1 van de 3 truckmerken die LNG trucks maakt. In deze video geven Joep van Aar (Director Key Accounts IVECO) en Loek Vroon (Operational Director IVECO) hun visie op de veranderingen binnen de transportbranche. Wat zien zij gebeuren op het gebied van verduurzaming en waarom heeft IVECO als merk ingezet op LNG en Bio-LNG?

Verduurzaming van transport
In deze video geven Nienke Nijhuis (Manager Duurzaamheid PostNL) en Marlies Janssen – Herraets (Manager Transport PostNL) hun visie op de verduurzaming van transport. PostNL zet sinds begin 2020 vrachtwagens in die rijden op een Bio-LNG blend. Met de inzet van bio-LNG kan een reductie van de CO-uitstoot van 99,8% gerealiseerd worden. In de video gaan we in op de duurzaamheidsdoelstellingen en ambities van PostNL en de rol die Bio-LNG hierin heeft.

Bio-LNG en duurzaamheid
In deze aflevering gaat Robert Goevaers (Voorzitter LNG Platform Nederland) in op de trends en ontwikkelingen in de branche ten aanzien van Bio-LNG en duurzaamheid. Ook de rol van de overheid in het vergroenen van transport komt uitvoering aan bod.

Blijf op de hoogte en volg ons Youtube-kanaal