Vrachtwagenchauffeurs, bedankt!

Geplaatst op

28/12/2022

Categorie

Nieuws, Nieuwsberichten

Op 8 december was het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Rolande trakteerde alle LNG-chauffeurs op wat lekkers. Zij rijden vele groene kilometers en helpen daardoor dagelijks mee aan CO2-besparing. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!

Blije gezichten van LNG-chauffeurs

De actie was erg succesvol, zo bleek wel uit alle positieve reacties. “Ik zag op social media dat er bij de stations van Rolande lekkers werd uitgedeeld tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dat kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan.”, lachte één van de LNG-chauffeurs, genietend van zijn welverdiende traktatie.

Acties op onze Bio-LNG stations

Op vier BIO-LNG stations van Rolande stonden medewerkers klaar met wat lekkers. Chauffeurs die kwamen tanken op het station in Berkel-Enschot werden ’s ochtends feestelijk onthaald met een ontbijt-sandwich en ’s middags met een heerlijke hotdog. In Utrecht werden warme drankjes en koeken uitgedeeld. De chauffeurs die langskwamen op de stations in Nieuwegein en Veghel werden verrast met een Tony Chocolonely-reep.

Het was een mooie dag met veel blije gezichten. Aan alle vrachtwagenchauffeurs: veel veilige en groene kilometers gewenst!