Vacature
Officemanager

Officemanager (36-40 u m/v)

Wat ga je doen?

Geconcentreerd luister je naar de CEO, die vertelt over het Europese subsidieproject BIOLNG4EU. Er moet veel gebeuren in dit project, waarbij meerdere partijen zijn betrokken. Terwijl jij aantekeningen maakt van deze bespreking bedenk jij of de acties gevolgen hebben voor de agenda’s van andere betrokken projectleden en of hierbij de overige deadlines in het gedrang komen. Jij vertelt de heren wat je allemaal al geregeld hebt en wat je nog meer wilt gaan oppakken. Na de bespreking is er aansluitend een afspraak met klanten. Hee, daar zijn ze al! Je ontvangt de gasten met een gulle lach, een lekkere kop koffie en een verse koek erbij. Ze zijn bij Rolande van harte welkom! Jij kruipt achter je computer; even orde aanbrengen in je inbox. Je bepaalt wat prioriteit heeft en zorgt hiermee voor rust in je eigen planning, maar ook voor die van de directieleden. Aan het einde van de dag heb je met deze heren een moment om de belangrijkste zaken door te lopen; dit wil je goed voorbereiden! Een ander directielid heeft morgen een belangrijke presentatie en jij hebt de slides voor hem gemaakt. Je checkt nog even wie er allemaal op de deelnemerslijst staan. Je ziet een paar interessante namen. Die moet hij zeker spreken! Er zijn nog operationele HR vragen in je mailbox die je beantwoordt. Hé, de dag zit er alweer op!

Rolande is een klein, maar zeer snel groeiend bedrijf dat fantastische mensen nodig heeft om alle ambities waar te maken. Rolande zit in een concurrerende markt waarin multinationals actief zijn. Rolande is op dit moment marktleider en wil deze positie graag behouden. Dat vergt veel energie en creativiteit. Jij kunt daar als professionele Directie-assistent een grote rol in spelen. Tussen de technische mensen ben jij de smeerolie van de organisatie. Je doet je taken met volle overgave, op een zeer professionele manier en met een grote glimlach. Hier word jij blij van! Jij hebt excellente communicatie skills en kunt deze inzetten binnen alle lagen in de organisatie.

Werkzaamheden

Door de snelle groei wordt een aantal taken snel groter en tijdrovender. We zijn dan ook druk bezig met het professionaliseren en optimaliseren van deze taken en systemen. Hier komt jouw rol in beeld: jij bent als Officemanager de sparringpartner van de directie, maar je ondersteunt ook de rest van het team. Dit betreft facilitaire zaken (afspraken maken, e-mail beheren, telefoon aannemen, gasten ontvangen), maar ook inhoudelijke ondersteuning van de directie door taken over te nemen en projecten uit te voeren. Jij doet dus eigenlijk alles waar de directie zelf niet aan toekomt of waar zij (nog) niet aan hebben gedacht. Je neemt onze klantrelaties serieus en zorgt ervoor dat wij alles van hen weten wat nodig is om het werk gemakkelijker te maken. Ook informeer je de klanten over de voortgang van onze werkzaamheden. Vragen over HR gerelateerde zaken beantwoord je zorgvuldig, eventueel in overleg met de directie.

Wat vragen wij van jou? 

Ben jij dat organisatietalent met gevoel voor urgentie, die daadkrachtige zelf-starter die doorgaat waar anderen stoppen? Die anderen durft aan te spreken op verantwoordelijkheden, maar ook aanvoelt als er behoefte is aan wat motivatie? Heb je daarnaast een HBO denkniveau en minimaal 3 tot 4 jaar relevante ervaring bij een dynamische internationale organisatie? Dan ben jij waarschijnlijk onze Officemanager!

Kennis/vaardigheden

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis en ervaring met MS Office
  • Ervaring in werken bij een dynamische internationale organisatie is een pré
  • Snel kunnen schakelen tussen verschillende taken en projecten
  • Gezonde dosis humor en energie

Waarom kiezen voor Rolande?

Bij ons kom je te werken in een gedreven en informele scale up, waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Sterker nog: zonder jouw ideeën en initiatieven kunnen wij niet zo hard groeien als we willen. Om onze ambities te realiseren, zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo ambitieus en ondernemend zijn als wij en die bovendien willen bouwen aan een groenere en schonere wereld. Wij bieden jou uiteraard een passend salaris, volop ontwikkelmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een lekkere gezamenlijke lunch, een maandelijkse borrel en energieke en gezellige collega’s. Samen maken wij Rolande.

Solliciteer nu

Ben jij onze nieuwe collega die met ons wil bouwen aan een gezondere en duurzame toekomst binnen de brandstof sector? Ben jij een organisatietalent die doorgaat waar andere stoppen? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je nog vragen neem dan contact op met Jolon van der Schuit via j.vanderschuit@rolandelng.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar n.driessens@rolandelng.nl.