Vacature
Purchase and admin support

Purchase & Admin support (36-40 u m/v)

Wat ga je doen?

Een project start bij het aanvragen van een (bouw) vergunning, gaat verder in het inkooptraject, mondt uit in het bouwen van een station, en loopt continu door in het onderhoud ervan. Ondanks dat wij zo veel mogelijk vasthouden aan een standaard, is ieder project weer anders. Dagelijks voer je diverse administratieve werkzaamheden uit, ter ondersteuning van de afdelingen Operations en Projects. Je verwerkt de planningen, zorgt voor het overzicht van de kosten omtrent de lopende projecten, administreert inkooporders, en probeert zo veel mogelijk administratieve taken weg te nemen bij de teamleiders. Je zorgt er voor dat alle dossiers op orde zijn met benodigde documentatie, zoals certificaten, en kwaliteitsdocumenten. Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle projecten vlekkeloos en on time worden afgewikkeld en dat de teams zich kunnen focussen op de uitvoering.

Daarnaast controleer je de levertijden van inkooporders voor de beide afdelingen. Je hebt intensief contact met zowel nationale als internationale leveranciers. Je vindt het dan ook een sport om ervoor te zorgen dat inkooporders op tijd geleverd worden en bij afwijkingen snel een passende oplossing wordt gevonden.

Het projecten -en operations teams bij Rolande zorgen voor de uitbreiding van ons LNG-tankstation netwerk in Duitsland, België en Nederland. We vragen (bouw)vergunningen aan, verzorgen de inkoop van de componenten en laten de tankstations bouwen in samenwerking met vaste partners. Eenmaal gebouwd zijn we verantwoordelijk voor het up & running houden van het station.

Als admin support zorg jij ervoor dat je proactief meedenkt in de afwikkeling van lopende projecten en help je ons de ambitieuze doelstellingen te behalen.

Taken

Je wordt onderdeel van een klein, gedreven en internationaal opererend team. Hou jij van afwisseling in een baan in een internationale omgeving, ben je pro actief, administratief sterk en denk je mee? Dan is dit een super leuke uitdaging voor je.

 • Bewaken inkoopproces van gemaakte afspraken op levertijd, prijs en kwaliteit
 • Administratieve ondersteuning verlenen bij vergunningsaanvragen
 • Controleren, invoeren, verwerken en bewaken van inkooporders
 • Planning up-to-date houden
 • Kostenbeheersing van projecten
 • Dossierbeheer: Voorbereiden, completeren en overdracht aan operatie
 • Overdragen van certificaten en kwaliteitsdocumenten t.b.v. de stations
 • Notuleren, uitwerken en archiveren van gespreksverslagen, audits, meldingen en leveranciersbeoordelingen

Wat vragen wij van jou? 

Doordat je met veel leveranciers in contact staat, moet je stevig in je schoenen staan en snel kunnen schakelen. Hiervoor moet je flexibel en communicatief vaardig zijn. Ook ben je een echte teamplayer die servicegericht is richting beide afdelingen Projects en Operations

Kennis/vaardigheden

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré
 • Kennis en ervaring met MS Office en affiniteit met IT-systemen
 • Ervaring in een bouw gerelateerde omgeving is een pré
 • Snel kunnen schakelen tussen verschillende taken en projecten
 • Gezonde dosis humor
 • Gezien het werkgebied ben je woonachtig in de omgeving van Tilburg

Functie specifieke competenties

 • Organiserend vermogen – Organiseert en regelt zaken en heeft een helicopterview
 • Accuratesse – Je probeert fouten te voorkomen en ziet erop toe dat taken binnen de organisatie grondig, geordend en zorgvuldig worden uitgevoerd
 • Planmatig werken – Is in staat het eigen werk te structureren en signaleert tijdig verstoringen
 • Communiceren – Heeft goede communicatieve en sociale vaardigheden

Waarom kiezen voor Rolande?

Bij ons kom je te werken in een gedreven en informele scale up, waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Sterker nog: zonder jouw ideeën en initiatieven kunnen wij niet zo hard groeien als we willen. Om onze ambities te realiseren, zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo ambitieus en ondernemend zijn als wij en die bovendien willen bouwen aan een groenere en schonere wereld. Wij bieden jou uiteraard een passend salaris, volop ontwikkelmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een lekkere gezamenlijke lunch, een maandelijkse borrel en energieke en gezellige collega’s. Samen maken wij Rolande.

Ben jij onze nieuwe collega die met ons wil bouwen aan een gezondere en duurzame toekomst binnen de brandstof sector? Ben jij ondernemend en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb je nog vragen neem dan contact op met Brian Gajadhar, via tel nummer 0183-583446. Heb je interesse in deze leuke functie, mail dan jouw motivatie en CV naar onze HR-manager Nicole Driessens, via n.driessens@rolandelng.nl.